ERC presenta tots els seus caps de llista al Baix Penedès

alt
05/04/2011 - 16:42h

Esquerra Republicana de Catalunya va presentar, en un acte al Tívoli del Vendrell, els deu cap de llista que presentarà a la comarca del Baix Penedès a les properes eleccions municipals del 22 de maig. El president comarcal d’ERC, Joan Basseda, va anar descobrint els noms dels candidats, tot destacant-ne la renovació i l’esforç per oferir noves opcions en pobles on ERC encara no s’havia presentat, com ara Albinyana, amb Ferran Barri al capdavant. Cal destacar, també, que, al Montmell, la proposta és de presentar una llista d’Acord Municipal, amb persones independents, com el cap de llista, Xavi Navarro. De la mateixa manera, com ja era conegut, al Vendrell ERC es presenta en coalició amb Reagrupament i Democràcia Catalana. El bateria del grup Lax’n’Busto, Jimmy Piñol, és el cap de cartell d’aquest projecte, amb el nom de ‘Junts pel Vendrell’.
La resta de pobles on Esquerra-Acord Municipal serà present a les urnes són: l’Arboç, la Bisbal del Penedès, Cunit, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva. En els quatre municipis repeteixen alcaldables: Carles Ribé, Josep-Maria Puigibet, Ivan Faccia, Martí Ventura i Pep Carreras, respectivament. I quant a Calafell i Llorenç del Penedès, hi haurà una renovació encapçalada per Lluís Sant al poble costaner i Josep Guillén pel que fa al d’interior.
El secretari general d’ERC, Joan Ridao, va cloure l’acte de presentació dels deu candidats del partit independentista al Baix Penedès, tot destacant l’augment de candidatures a la regió del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris