Mercadona invertirà 3 milions en un supermercat al Vendrell

29/03/2011 - 17:49h

La cadena de supermercats Mercadona construïrà el seu primer establiment comercial al Vendrell i també de la comarca del Baix Penedès al nou sector del Botafoc del Vendrell, concretament entre l’Avinguda del Nou Vendrell i el carrer Miquel Batllori, a tocar del segon ambulatori (CAP) que es construïrà al Vendrell i també a pocs metres de l’escola de primària Teresina Martorell i de l’escola bressol del Botafoc, entre d’altres equipaments. Fa unes setmanes es va anunciar el projecte d’un Mercadona al futur Mercat Municipal de Calafell, però l’equipament al Vendrell serà una realitat força mesos abans, atès que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament ja va atorgar a Mercadona la llicència d’obres, aquest dilluns.
La finca on es construïrà el nou Mercadona ocupa una superfície global de 6.700 m2, dels quals l’espai per a la venda al públic n’ocuparà 1.600 m2. És a dir, que la cadena valenciana de supermercats construïrà al Vendrell un equipament dels que acostuma a implantar als llocs on decideix ubicar-hi un dels seus negocis.

Altres dades sobre el negoci és que suposarà una inversió d’uns 3 milions d’euros, comptarà amb un aparcament amb capacitat per a 150 vehicles, tindrà les cinc seccions de negoci habituals d’aquesta cadena de supermercats -alimentació, begudes, higiene personal, neteja de la llar i menjar per a mascotes-, preveu obrir portes de cara a final d’any i crearà una trentena de llocs de treball indefinits.

També et pot interessar

Comentaris