El vilafranquí Joan Raventós torna al govern de la Generalitat

alt
22/03/2011 - 19:12h

El vialfranquí Joan Raventós ha estat nomenat responsable del seguiment de les Relacions amb el Territori del departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.
El polític Joan Raventós torna al govern de la Generalitat. Després de set anys amb CiU a l’oposició en què ha ostentat acta de diputat al Parlament de Catalunya, Raventós s’incorpora a l’executiu d’Artur Mas. El seu nomenament ha estat publicat al DOGC aquest dimarts i s’especifiquen les funcions del seu nou càrrec.

En concret se li atribueixen les tasques de coordinació de les relacions del President de la Generalitat amb les seves visites, tant en el seu aspecte general com especial, en el territori vinculades a institucions i entitats. Tanmateix haurà de tenir cura de l’el•laboració d’aquells informes i dossiers per al president en l’exercici de les esmentades relacions territorials.

Per altra banda Raventós haurà de donar compliment a aquelles inquietuds del territori que requereixin del President de la Generalitat d’una adequada resposta, així com d’aquelles altres funcions que el propi president li delegui.

Experiència

El bagatge de Raventós al govern català ja inclou la relació amb el territori. I és que en els governs de Jordi Pujol, el penedesenc va ser Delegat Territorial a les comarques de Barcelona, Director General d’Administració Local i Director de l’Oficina del Govern. Aquesta experiència han contribuït a què Artur Mas li hagi confiat les noves responsabilitats.

Raventós és un home vinculat al Penedès i a les dues últimes legislatures ha exercit de Diputat al Parlament on, entre altres propostes, se’l té recorda per la feina feta per tal d’assolir l’Àmbit de Planificació del Penedès, un reconeixement previ per l’assoliment de la Vegueria.

Joan Raventós ha mostrat la seva “satisfacció per la confiança” que li ha dipositat el president Mas i confia “seguir servint a l’interès general de Catalunya i als dels penedesencs en particular”.

També et pot interessar

Comentaris