Un veí de Mediona detingut per atracar en una benzinera de Sant Pere

21/03/2011 - 08:59h

Una patrulla de mossos de seguretat ciutadana de la comissaria de Vilafranca va rebre l’avís, el passat 9 de març a quarts de 7 del mayí,  que s’acabava de cometre un atracament en una benzinera de Sant Pere de Riudebitlles.
L’atracador, amb la cara tapada amb un passamuntanyes i ulleres, va entrar a l’interior de la benzinera i va amenaçar a la treballadora amb una arma de foc i va sostreure els diners de la caixa registradora. Tot seguit, el lladre va lligar a la treballadora amb unes brides i va fugir amb un vehicle.
La ràpida actuació dels mossos va permetre atendre a la víctima que va resultar il·lesa i identificar i recercar el vehicle que va utilitzar l’atracador en l’atracament. Finalment, cap a les 8 del matí, els mossos van poder localitzar el vehicle al municipi de Mediona i esbrinar el domicili del sospitós.
D’aquesta manera, després de diverses gestions es va poder localitzar i detenir a l’atracador en el seu mateix domicili. Els agents, també van poder localitzar el vestuari (ulleres de sol, passamuntanyes i brides) utilitzat en l’atracament i l’arma de foc.
El detingut, José Antonio G.G, de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mediona va ser traslladat a dependències policials dels mossos de Vilafranca del Penedès. Posteriorment va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.
 

També et pot interessar

Comentaris