Comença el Pla director de L’Eina del Vendrell

Avatar
17/03/2011 - 11:06h

El Vendrell ha iniciat el procés d’elaboració de l’anomenat Pla Director de Promoció Econòmica i Ocupacional del Vendrell
(2011-2014). A través de set grups de treball, en què participaran empreses, autònoms, gremis, la Mesa de Formació i tècnics municipals d’ocupació, empresa i promoció econòmica, s’analitzaran els indicadors socioeconòmics, es recolliran les propostes que aportin els diferents agents econòmics i es definiran les línies bàsiques d’actuació que s’hauran de seguir en els propers quatre anys per generar ocupació i per fer les empreses del Vendrell més competitives.
A efectes pràctics, el Pla Director permetrà a l’Ajuntament del Vendrell, a través del servei d’ocupació de L’Eina, adaptar les seves
actuacions a la realitat socioeconòmica actual per tal d’optimitzar-ne l’eficàcia.
Els resultats de l’anterior Pla Director (2007-2010) han estat positius i posen de relleu que, en els darrers quatre anys, L’Eina ha crescut en serveis per a les empreses i que s’ha fet una tasca important en l’atenció i orientació de persones aturades.
D’altra banda, a través de les línies d’actuació del Pla Director, s’han posat en marxa diverses accions que han ajudat a afrontar amb rapidesa les conseqüències de la recessió econòmica.

També et pot interessar

Comentaris