Josep Maria Sánchez és el nou cap de llista de CiU a Olèrdola

16/03/2011 - 17:39h

L’advocat i militant de CDC, Josep Maria Sánchez, és el nou cap de llista de CiU a Olèrdola. Sánchez considera que “juntament amb els canvis introduïts en el meu equip podem contagiar coneixement i renovació, potenciant els punts forts d’Olèrdola i sobretot millorar aquells projectes necessaris d’una participació constructiva”.
 A Santa Fe Jordi Bosch torna a ser el cap de llista de CiU. Bosch és alcalde del municipi des del febrer del 2009. Bosch considera que “ a la propera legislatura és de vital importància l’aprovació definitiva i posterior desenvolupament del POUM per tal de desbloquejar la paràlisi urbanística i econòmica”. Altres punts que destaca Bosch és l’assistència a les persones, els temes medi ambientals (construcció de la depuradora, ampliació del sender, etc.) i la promoció cultural tant del municipi com de les seves entitats.
Ramon Riera repeteix com a cap de llista de CiU a Torrelavit. Riera va entrar com a regidor de l’equip de govern a l’Ajuntament de Torrelavit a les municipals del 1999. Riera fixa com a objectius immediats la finalització de les obres i la posada en marxa del servei de Centre de Dia d’àmbit rural per a la gent gran i l’execució de les obres del carrer Major. Finalment CiU presenta renovació al Pla amb Santi Soler. Soler considera prioritàries algunes accions: “millorar l’atenció i la informació ciutadana, promoure l’activitat econòmica i laboral, i d’ordenar l’urbanisme escoltant als veïns”.
Per altra banda la JNC va realitzar divendres a Vilafranca la primera Assemblea Territorial. Un dels moments més importants va ser l’elecció del President de l’Assemblea Territorial, Adrià Gallego, de Vilanova, i dels nous Vocals del Consell Territorial: Olga Navarro i Tània Plaza. De moment, l’organització ha confirmat la presència a la llista de 12 candidats joves, 9 dels quals amb possibilitats reals d’esdevenir regidors en els seus pobles.

També et pot interessar

Comentaris