Vicenç Olivé, cap de llista del PSC-Giriudebitlles

02/02/2011 - 08:56h

La coalició entre el PSC i el grup independent Giriudebitlles es presentarà novament a les eleccions municipals de Sant Pere de Riudebitlles amb un nou cap de llista, Vicenç Olivé, que pren el relleu de l’alcalde Joan Martí. Olivé ja va ser alcalde uns mesos abans de fer efectiu el traspàs al grup de CiU segons el pacte de govern d’inici de legislatura.
Vuit anys de projectes
La coalició PSC-Giriudebitlles ha estat la guanyadora les dues darreres eleccions i segons afirma Olivé “han estat 8 anys en què s’han desenvolupat la major part d’actuacions del nostre projecte: el CEIP Sant Jeroni, la llar d’infants, el pavelló poliesportiu, l’enllumenat de pràcticament tot el poble, el casal municipal de la gent gran, la renovació de 3 km de xarxa d’aigua, la xarxa Wi-fi i moltes altres actuacions que han servit per dotar el municipi d’uns equipaments i serveis moderns i eficients”.
Per Olivé, a més, “hem demostrat aquests darrers anys que el nostre grup ha treballat en equip per millorar dia a dia el nostre municipi. Aquests propers 4 anys cal continuar sent curosos en la gestió de l’economia municipal i establir clarament les prioritats assumibles per l’Ajuntament”.
Davant la presentació de més llistes a les eleccions, el candidat a l’alcaldia respon que “és positiu que hi hagi un grup important de persones que vulguin participar de la vida municipal des de diferents llistes. La nostra coalició aporta experiència i coneixement per encarar uns anys que continuaran sent difícils i que caldrà gestionar amb seny i responsabilitat”.

Base de govern
El número 2 de la llista, Lluís Gumara, comenta que “en els propers dies intensificarem el treball per definir les prioritats per als propers 4 anys i poder-les presentar a la gent del municipi”.
També afirma que aquests darrers anys de pacte de govern amb CiU “la nostra coalició ha estat la base del govern i ha assumit la majoria de regidories: Hisenda, Comunicació, Ensenyament, Esports, Cultura, Festes, Medi Ambient, Seguretat Pública i Comerç, a banda d’Urbanisme els tres anys de l’alcaldia del nostre grup”.
Per Gumara “tenim un bon equip de persones i la gent del poble coneix el nostre treball i dedicació”.

També et pot interessar

Comentaris