Els usuaris del Centre Vilarnau van plantar herbes aromàtiques com un gest de respecte cap a l’entorn

20/12/2010 - 14:44h

Aprofitant l’Hora del Conte del passat 26 de novembre, que portava per títol “Mon món, és el teu món”, on es reflexionava sobre el canvi climàtic i el respecte cap a la natura, el Centre Vilarnau va organitzar una plantada d’herbes aromàtiques en unes jardineres com un gest de respecte cap a l’entorn. Aquesta activitat s’inscriu dins un treball sobre les emocions que comporta el fet de tenir cura del nostre entorn més immediat.
L’objectiu és ensenyar a valorar i a gaudir de la natura cuidant de les pròpies plantes i aprendre diferents tipus d’espècies. Les jardineres en qüestió van proporcionar-les des de l’Àrea de Serveis Comunitaris de l’Ajuntament.

Cal recordar que, des de l’inici del curs escolar, al Centre Vilarnau s’estan duent a terme un conjunt d’activitats molt diverses per treballar les emocions. A l’octubre es va centrar en l’alegria i la protecció a través del taller de cuina amb aliments de la tardor, al novembre els de l’Espai Infantil van fer diferents jocs per treballar diverses emocions alhora.

Durant aquest mes de desembre, aprofitant la proximitat de les vacances escolars, s’estan abordant les emocions que transmeten les festes nadalenques, i en especial aquelles més màgiques pels nens i nenes, com el tió i la festa dels Reis.

També et pot interessar

Comentaris