El PSC del Vendrell destaca la contractació de més de 200 persones amb les mesures de la Generalitat per fomentar l’ocupació

16/12/2010 - 17:23h

El PSC del Vendrell destaca la contractació de més de 200 persones gràcies a les mesures per fomentar l’ocupació dutes a terme per la Generalitat. En els 18 mesos que van des del juliol del 2010 al maig del 2011, l’Ajuntament del Vendrell haurà contractat a 318 persones gràcies als fons rebuts per la Generalitat de Catalunya a través dels seus plans d’ocupació. De moment, segons ha destacat el PSC, més de 200 persones ja han pogut accedir a una feina gràcies a aquestes ajudes governamentals. Pels socialistes, aquesta subvenció podrà rescatar de l’atur a moltes persones que en aquests moments no cobren cap tipus de subsidi i que, per tant, són una prioritat.
El Grup Municipal Socialista ha volgut fer un especial èmfasi en les ajudes que ha rebut el consistori del Vendrell durant aquest any i que permetran la contractació de 318 persones que no reben cap prestació d’atur.
De moment, ja s’han contractat a 201 persones gràcies a dos plans d’ocupació. L’aplicació del tercer, que tindrà lloc el maig del 2011 permetrà la contractació de 117 persones més.
Pels socialistes vendrellencs, aquest és el sector de la nostra societat que està més desvalgut en aquests moments i que necessita més que mai un lloc de treball i l’atenció de l’administració central.
Des del PSC s’explica que aquests plans d’ocupació van destinats a persones que no reben cap prestació econòmica d’atur i recorden que El Vendrell ha rebut subvencions de la Generalitat de Catalunya per valor de més de 2 milions d’euros durant els últims 18 mesos en concepte de plans d’ocupació. “Des del PSC, creiem que aquesta és una injecció econòmica molt important i que ha de beneficiar a les persones més perjudicades per la crisi econòmica global que estem patint”, explica el mateix grup en un comunicat de premsa.

També et pot interessar

Comentaris