Els Xicots de Vilafranca ratifiquen Mata i Adell al capdavant de la colla

13/12/2010 - 14:49h

Com marquen els estatuts dels Xicots de Vilafranca un cop acabada la temporada la colla realitza l’assemblea general ordinària on es fa el balanç de la temporada i s’elegeix la junta directiva per l’any següent. Miquel Mata i Carles Adell van ser reelegits cap de colla i president, respectivament, en l’assemblea que els Xicots de Vilafranca van realitzar el dia 10. La reelecció de la nova junta pel 2011 es va fer per unanimitat.

El president, Carles Adell, va fer un resum de la gestió administrativa i social d’aquest 2010 on va destacar la recuperació del bon ambient intern de la colla després d’un 2009 convuls però també les dificultats i successos, alguns d’ells molt tristos, en que s’ha vist afectada la colla. Adell va lloar l’esforç que ha fet la colla per superar-los i tirar endavant. Eva Calero, responsable d’activitats, va detallar els actes extracastellers organitzats per la colla, on la canalla ha estat protagonista en molts d’ells, i en Pep Soler, tresorer, el de l’apartat econòmic.
En l’apartat casteller Miquel Mata es va mostra satisfet, en general, dels resultats de la temporada en la qual s’ha aconseguit fer cinc 4 de 8, tres de carregats i dos de descarregats, un 3 de 8 carregat i la torre de 8 carregada al concurs que retorna als xicots la condició de colla folrada tres anys després. Així mateix, va voler destacar les actuacions de la Festa Major, que van donar la classificació pel concurs, i la del mateix concurs que va resultar ser la millor de l’any; 4 de 8 descarregat, torre de 8 amb folre carregada i 5 de 7. Mata va lamentar, però, cert relaxament després del concurs per preparar millor la Diada del Roser.
Com manava l’ordre del dia es va procedir a l’elecció de la nova junta que estava encapçalada de nou per Miquel Mata i Carles Adell. La candidatura va ser acceptada per unanimitat.
Adell i Mata van fer, llavors, l’exposició del seu programa pel proper 2011. Van destacar iniciatives noves, algunes d’elles extretes de les conclusions de les jornades tècniques celebrades fa pocs dies pels xicots. Com per exemple; el d’institucionalitzar l’entrega de camises, obrir les reunions de junta a tota la colla, millorar l’acollida de nous membres, augmentar el nombre de proves en els assajos i millorar la sistemàtica d’assaig. Pel cap de colla, Miquel Mata, els objectis per l’any vinent continuen sent la consolidació dels castells de vuit; 4, 3 i torre de 8 amb folre, a partir d’aquí, la colla estarà preparada per afrontar reptes nous. Mata va anunciar que al gener es farien dos assajos per preparar l’actuació desenal de la Candela a Valls, 30 de gener, que al febrer es farien assajos de pretemporada i que al març s’iniciarien els oficials de dimecres i divendres. La canalla començaria ja al gener.

També et pot interessar

Comentaris