La Colla Jove posposa la seva estrena a plaça a Vilafranca

05/11/2010 - 10:25h

Els que s’havien anotat a l’agenda el diumenge dia 7 de novembre com a data per veure en acció la Colla Jove Xiquets de Vilafranca encara s’hauran d’esperar. Tot i que s’havia anunciat aquest dia com el de la primera actuació amb camisa i en plaça pròpia, finalment, la colla ha decidit d’acord amb tots els seus socis posposar la data de la primera actuació amb camisa a Vilafranca, ja que els seus membres es volen donar més temps per consolidar les estructures que han treballat fins al moment i trobar garanties d’èxit d’una actuació amb la clàssica de set com a mínim.

La colla considera que no pot presentar-se davant de l’afició vilafranquina en una plaça castellera tan exigent com la de la Vila de Vilafranca si no pot garantir, almenys, el tres i el quatre de set, la torre de sis i el pilar de cinc, això, diuen, sense descartar reptes superiors.
Per tant, l’actuació a Vilafranca es retardarà uns mesos i no serà més enllà de les Fires de Maig, segons ha anunciat la junta.
De tota manera, la colla no s’atura perquè el 14 de novembre es desplaçarà a Manresa on ha estat convidada per la colla local, els Tirallongues, a participar en la seva diada. Aquesta serà la primera actuació oficial.
D’altra banda, la Colla Jove ja ha fixat una altra data assenyalada en el calendari d’enguany. Serà el dia 10 de desembre quan s’ha convocat una assemblea extraordinària que ha de servir per proclamar la junta de la colla. Cal recordar que fins ara l’entitat està regida per una junta fundacional, que es dissoldrà un cop celebrada l’assemblea i de la qual sortiran els càrrecs que conduiran els designis de la colla l’any que ve.
Una altra activitat prevista és el primer sopar de la colla, que es farà el 20 de novembre a Vallbona.

També et pot interessar

Comentaris