Comencen les obres de la nova caserna de la Policia Local de Cunit

27/10/2010 - 11:33h

L’Ajuntament de Cunit ha iniciat les obres de la nova caserna policial, fixant per a la primavera la seva finalització. Tot i estar previst el trasllat abans de finalitzar l’any, per tal de lliurar l’espai i acomodar el cos policial i l’atenció ciutadana, la finalització es preveu en un període màxim de set mesos. L’espai de l’actual caserna es deixarà lliure per a poder-ho fer servir de d’aparcament públic.
En total, es destinaran gairebé 1.200 metres quadrats (m2) per a les noves instal·lacions per a la policia de Cunit, en tres plantes distribuïdes per espais amb funcions concretes. Per exemple, la planta soterrada acollirà les garjoles i d’altres espais en 146 m2; i la planta baixa serà la de principal activitat, concentrant els espais destinats a la formació, a despatxos i l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, en uns 370m2. La planta pis comptarà amb els espais destinats a la coordinació dels equips de protecció civil i emergències, entre d’altres despatxos en 300 m2. I a la planta segona s’ubicaran els vestidors, la sala d’armes i el gimnàs en uns 370m2.
Val a dir, finalment, que la nova caserna policial de Cunit també disposarà d’un espai adequat per a atendre els casos de violència de gènere.

També et pot interessar

Comentaris