Obert el termini per accedir a vuit habitatges socials a Cunit

25/10/2010 - 13:47h

El Departament de Medi Ambient i Habitatge i l’Ajuntament de Cunit han obert aquest dilluns, dia 25, ei el termini de presentació de sol·licituds per accedir a vuit habitatges amb protecció oficial, sis de lloguer i dos de compra, al municipi de Cunit. Les sol·licituds s’han de presentar a l’Espai Jove del consistori (c/ Francesc Macià) i a les oficines d’Adigsa a Tarragona (c/ Ramon i Cajal, 59, baixos), fins al pròxim 25 de novembre.
Els pisos de lloguer tenen dos dormitoris i una superfície útil de 42 m2 a 52 m2, i un preu d’entre 159 euros i 197 euros. Els de compra disposen de tres dormitoris, 61,2 m2 i una plaça d’aparcament vinculada, i el preu és de 118.992 euros.
Els habitatges formen part de la promoció Valparaiso-48, d’un total de 36 habitatges, vuit dels quals són els que resten per adjudicar. Han estat construïts per l’Institut Català del Sòl al carrer de Montserrat Roig i seran administrats per l’empresa Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge.
Per optar a aquests pisos, tenen prioritat les persones actualment inscrites a Cunit amb una antiguitat mínima d’un any, i, en segona instància, les empadronades a qualsevol població de la comarca del Baix Penedès. Per obtenir més informació sobre els requisits, es pot consultar l’adreça electrònica: http://www.adigsa.cat/HabitatgesConvocatoriaOberta iwww.cunit.org.

També et pot interessar

Comentaris