L’alcalde de Calafell reclama legislatures de sis anys

08/10/2010 - 09:53h

L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, reclama una reforma de la llei de règim local i de la llei electoral perquè els mandats municipals siguin de sis anys, com passa a França, i a la vegada perquè s’implanti una limitació de dos mandats consecutius com a màxim. L’alcalde calafellenc creu que “dotze anys són més que suficients per deixar un bon resultat del teu pas per l’Ajuntament, i és igual que la impronta es deixi des del govern que des de l’oposició”. I també recorda que “com he dit altres vegades, els actuals mandats de quatre anys són de només tres anys efectius, perquè si entres a governar de nou ho fas a l’estiu i sovint amb
un pressupost que no és el teu. Això fa molt difícil complir el programa amb què t’has compromés amb l’electorat perquè els projectes cada dia són més complexos i la seva gestió, més llarga i complicada”.
L’alcalde de Calafell ha reconegut que “calen canvis legislatius, fins i tot de mentalitat, per assolir la fita que proposo, però ens toca decidir si volem mantenir una actitud conservadora o avançar cap al que ja estan fent altres països amb molta eficàcia i eficiència”.

També et pot interessar

Comentaris