L’Ajuntament de Calafell reduïrà la despesa en enllumenat públic un mínim d’un deu per cent

30/09/2010 - 16:45h

L’Ajuntament de Calafell reduirà la despesa en enllumenat públic un mínim d’un 10 per cent. El ple de l’Ajuntament ha ratificat un acord de Junta de Govern Local d’adhesió a l’acord marc del subministrament d’energia elèctrica destinat a les entitats locals de Catalunya i que promou l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Aquesta adhesió permetrà a l’Ajuntament de Calafell beneficiar-se de la redució de la tarifa regulada, de les condicions econòmiques i tècniques contractades, i evitar haver de realitzar a nivell individual la licitació del subministrament d’energia elèctrica, amb el conseqüent estalvi de temps i recursos.
L’Associació Catalana de Municipis i Comarques ha adjudicat a Unión Fenosa Comercial, SL el subministrament elèctric. L’Ajuntament de Calafell estudiarà la viabilitat que sigui aquesta companyia qui s’encarregui del subministrament en funció de l’estalvi que això suposi.
D’altra banda, durant el ple celebrat aquest dijous, l’alcalde, Jordi Sánchez, ha confirmat que les obres del nou Institut d’Ensenyament Secundari (IES) Segur de Calafell començaran l’11 d’abril de l’any vinent. El centre s’ubicarà al carrer Brasil, substituirà l’emplaçament actual i ja té el vist-i-plau del Departament d’Educació de la Generalitat per tirar endavant la licitació. Al respecte de les inversions fetes a Segur de Calafell, l’alcalde ha manifestat que “en els darrers tres anys i mig de mandat, s’ha invertit més en Segur que en els 30 anys anteriors”. Una altra obra important que veurà la llum serà el Centre d’Assistència Primària (CAP) de Segur.

També et pot interessar

Comentaris