Els Castellers de Vilafranca estrenen una alineació nova de pilar de sis a Olot

13/09/2010 - 13:47h

Dissabte 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els Castellers de Vilafranca van actuar a Olot. Els de la camisa verda van compartir plaça amb la colla local, els Xerrics d’Olot, i amb els Sagals d’Osona en una actuació de tarda dirigida pel segon cap de colla, Toni Bach, ja que David Miret no va poder acudir al desplaçament per motius laborals.
Els vilafranquins van iniciar la tarda castellera amb el quatre de vuit amb l’agulla, que es converteix en el número cent descarregat consecutivament des del 10 d’agost del 2003.
A la segona ronda els verds van apostar per la torre de vuit amb folre, que va es va completar amb figuereta inclosa. A la tercera, els del Penedès es van decantar pel tres de vuit.

Recanvi experimentat
La bona notícia va arribar coincidint amb l’hora de l’espadat, quan els Castellers de Vilafranca van estrenar una alineació de pilar de sis diferent a l’habitual, i que ja fa força temps que treballa a assaig. D’aquesta manera els de Vilafranca refermen el seu domini sobre l’estructura del pilar, amb dues alineacions d’espadat de sis possibles. Aquesta nova composició està formada per Miquel Rosell “Tiro”, a segons; Joan Cuyàs al terç, i Marta Bayó a quarts. La canalla és la mateixa que en l’alineació titular. El cap de colla es mostra molt satisfet amb aquesta formació, “són uns recanvis molt experimentats i tots han fet castells de gamma extra”, destaca Miret.

També et pot interessar

Comentaris