CDC demana a UDC la suspensió de càrrecs de David Masdeu

23/06/2010 - 15:37h

En un comunicat el Comitè Executiu Comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya demana a la Direcció Nacional i a l’Executiva Comarcal d’Unió Democràtica que procedeixin a la destitució de David Masdeu, actualment alcalde de Puigdàlber, com a president comarcal d’Unió i que l’apartin de qualsevol càrrec representatiu d’aquesta formació. Masdeu va arribar a l’alcaldia després de la moció de censura posada a l’anterior alcalde de CiU, Pere Ferrer. Aquesta petició la fan desprès que Masdeu, cap de llista d’Independents Units per Puigdàlber, hagi dirigit i executat una moció de censura contra el fins ara alcalde d’aquest municipi, Pere Ferrer, cap de llista de Convergència i Unió.
L’executiu de Convergència Democràtica de Catalunya va prendre aquesta decisió per unanimitat, ja que consideren que l’actuació de Masdeu ha estat interessada i gens coherent, en contra de la Federació nacionalista de la qual ell forma part. A la nota lamenten que totes les accions fetes per evitar la delicada situació no hagin estat compartides per Masdeu i que, aquest pas que s’ha fet a Puigdàlber, tensi més les relacions del municipi.
Francesc Olivella, responsable de política municipal de CDC a l’Alt Penedès, ha indicat que “seguirem donant suport a Pere Ferrer i al grup municipal que representa a Convergència i Unió a Puigdàlber, ja que han demostrat que es pot fer molt bona feina prioritzant els interessos del poble”.

També et pot interessar

Comentaris