Els Castellers de Vilafranca descarreguen el quatre de nou amb folre a Badalona

21/06/2010 - 07:39h

Aquest diumenge 20 de juny es va celebrar a Badalona la diada de colles castelleres de nou en motiu de la capitalitat de la localitat del Barcelonès com a difusora de la cultura catalana. Els Castellers de Vilafranca van compartir plaça amb la colla local, els Castellers de Badalona, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. A la primera ronda es va descarregar el tercer 4d8a de la temporada i, a la segona, tocava el torn al quart 3d9f verd de l’any. Tal i com la colla havia enunciat durant la setmana, i segons com anessin els assaigs i l’actuació, els vilafranquins van apostar pel 4d9f, que feia dues setmanes s’havia quedat en intent a Cornellà. En aquest cas a Badalona, el castell es va mostrar segur i els de la camisa verda el van poder completar sense dificultats. Els del Penedès són la primera colla aquest any a portar el 4d9f a plaça. L’actuació va estar completada amb un pilar de 6.

Aquesta, ha estat la primer tripleta vilafranquina de l’any, i també es tracta de l’actuació més complerta feta mai a aquestes alçades de la temporada. És important destacar que cinc dels deu castells de 9 que s’han fet enguany són de color verd.
La pròxima actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge 27 de juny a Sant Pere de Ribes, en motiu de la Festa Major de la localitat, a les 18:30h. Els Verds estaran acompanyats de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

També et pot interessar

Comentaris