Miquel Martil substitueix Martí Ventura a l’Alcaldia de Sant Jaume

alt
19/06/2010 - 11:53h

Miquel Martil (PSC) és des d’aquest dissabte al migdia el nou alcalde de Sant Jaume dels Domenys, en substitució de Martí Ventura (ERC), com estableix el pacte de govern que a principi de legislatura van signar republicans i socialistes, que va desbancar CiU de l’Alcaldia. altEl ple extraordinari de relleu de l’alcalde de Sant Jaume ha estat breu, d’una mitja hora de durada, i seguit per diversos veïns i també dirigents del PSC de diversos punts de la comarca del Baix Penedès. Entre aquests, l’alcalde de Calafell i president del Consell Comarcal, Jordi Sánchez.
Martil ha agraït públicament la feina feta pel seu predecessor, Martí Ventura, que també ha estat felicitat pel seu portaveu, Joan Basseda. De la seva banda, el cap de l’oposició i alcalde en anteriors legislatures, Magí Pallarès, s’ha mostrat disposat a oferir la seva col·laboració al nou primer edil.
En el seu discurs d’investidura, Miquel Martil ha destacat la voluntat de continuar amb la feina endegada pel seu equip de govern, i ha volgut agrair el suport principalment de moltes persones de l’entorn del PSC. Amb tot, ha personificat aquest suport en només tres noms: Antonio Chacón, que el va “convèncer” per anar al número 2 de la llista del PSC en el seu moment; Antonio González de Charro, dirigent socialista local que malauradament va morir en un accident de trànsit; i Miquel Martil Segura, pare del nou alcalde i que va morir un any abans de les eleccions municipals del 2007.
Miquel Martil té 44 anys, és solter, viu al nucli de Sant Jaume i professionalment, ara en excedència per les tasques polítiques, és tècnic especialista elèctric i ha acabat la diplomatura d’Administració i Gestió Pública.

També et pot interessar

Comentaris