Es presenta a Calafell el nou partit polític auspiciat pel regidor Josep Parera

alt
18/05/2010 - 15:06h

A Calafell s’ha presentat oficialment el nou partit polític independent municipalista Unió i Alternativa Municipal (UAM), que ha estat auspiciat pel regidor Josep Parera, exregidor de l’ADMC i actualment membre del consistori com a regidor no adscrit. Curiosament, però, Parera no era a la taula presidencial de la presentació del nou partit, atès que no ha estat cap del sis fundadors oficials. Entre el públic present a l’acte, a banda dels representants convidats del PSC, CiU, PPC i ADMC, hi havia l’exalcalde convergent Joan Maria Triadó. Cal dir que la sala d’actes de les dependències municipals de Segur de Calafell, on es va organitzar l’acte, era gairebé plena.
L’acte el va obrir el president fundacional Angel F. Lamas, que va donar la benvinguda a tots els assistents, especialment als mitjans de comunicació i als representants dels altres grups polítics convidats.
A continuació van parlar els altres cinc fundadors: Montserrat Paniagua (secretària general), Josep Tarazón (vicesecretari general), Leopoldo Fuentes (vicesecretari segon), Mateo Martín (tresorer) i Maria Carmen Ceres (secretària).
El president de l’UAM, Angel F.Lamas, va deixar clar que “només presentem el partit, sense entrar en temes i en una assemblea que tindrà lloc entre els mesos de setembre i octubre, en la que es coneixeran els càrrecs oficials de govern i també qui encapçalarà la candidatura”. “Ja sé que ers parla de que si Parera o Triadó o qui sigui…de moment no hi ha res de res”, va afegir Lamas, que també va reiterar que UAM és un partit totalment independent que no està lligat a cap sigla estatal. A més, Lamas va apuntar que l’UAM no vol ser l’alternativa a l’Agrupació Democràtica Municipal de Catalunya (ADMC), que havia liderat Josep Parera. “Ells que facin el que hagin de fer i nosaltres també farem el què haguem de fer”, va dir Lamas.
Montserrat Paniagua, que va agrair l’assistència de tothom, va referir-se al logo de UAM. “És una barca, símbol del nostre partit, un partit que neix per promoure el benestar dels veïns i fomentar la participació democràtica als instruments de gestió de l’administració i promoure, entre d’altres coses, la creació de llocs de treball”. Segons Paniagua, “la vela de la nostra barca és la que formen tots els nuclis del municipi, una barca que arribarà a bon port gràcies al vent i la cura que vosaltres haureu decidit”.
Josep Tarazón, va dir que “UAM vol fomentar la participació democràtica i el desenvolupament i que vol que les empreses de Calafell puguin treballar al municipi”. També es van adreçar als assistents: Leopoldo Fuentes, Mateo Martín i Mari Carmen Ceres.

També et pot interessar

Comentaris