Ajuts per a l’esterilització d’animals de companyia

alt
30/04/2010 - 09:27h

El Consell Comarcal del Baix Penedès ofereix ajuts per a l’esterilització de gats i gossos. Són ajuts econòmics adreçats a subvencionar part del cost veterinari d’una operació d’esterilització, amb l’objectiu final de fomentar aquesta pràctica per evitar el naixement no desitjat de gats i gossos de companyia.
En una novetat d’enguany, els ajuts seran concedits sempre que les persones sol·licitants compleixin un seguit de requisits. Així, per exemple, és indispensable que l’animal estigui inscrit al Cens d’Animals Domèstics de Companyia de qualsevol dels municipis del Baix Penedès, que estigui identificat amb el corresponent xip i que la intervenció es faci –o s’hagi fet– entre l’1 de desembre de l’any passat i el 30 de novembre d’enguany.
L’import màxim de la subvenció no serà superior al 50% del cost de l’operació d’esterilització –segons consti a la corresponent factura inequívocament diferenciat d’altres possibles conceptes–, i no poden acollir-s’hi els animals del carrer.
El termini de sol·licitud clourà l’1 de desembre d’enguany. Per a més informació, es pot consultar el web de la corporació comarcal: www.ccbp.cat.

També et pot interessar

Comentaris