Adjudicació definitiva de les obres que faran que Sant Miquel d’Olèrdola disposi de nou consultori i Casal d’Avis

27/04/2010 - 15:00h

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat l’adjudicació definitiva de les obres de reforma del local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. Els treballs consisteixen en fer una primera planta damunt de l’espai que ocupen els lavabos, el vestíbul i el bar del local. En els 190 metres quadrats de la nova planta s’hi ubicarà el nou consultori mèdic, un espai per a que sigui seu del Casal d’Avis i una sala d’ús polivalent per a entitats.
L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, recordava que els treballs permetran que Sant Miquel tingui un espai digne d’atenció sanitària, substituint les deficients dependències del consultori mèdic actual, ubicat en un reduït espai a la planta baixa de l’ajuntament. L’alcalde també recordava que la millora d’espais per a entitats continuarà amb les obres de reforma del soterrani, on s’hi ordenarà una zona de magatzem.

La previsió és que les obres puguin començar ja en els propers dies. El compromís és que estiguin enllestides abans de la Festa Major de Sant Miquel, que se celebra el segon cap de setmana del mes d’octubre. Les obres han estat adjudicades per un import de gairebé 230.000 euros. La part corresponent a la construcció del consultori té una subvenció del 100% provinent del departament de Salut de la Generalitat.

També et pot interessar

Comentaris