La Colla Jove Xiquets de Vilafranca es donarà a conèixer a través d’Internet

22/04/2010 - 13:47h

L’esperit de modernitat que vol tenir la Colla Jove Xiquets de Vilafranca tindrà reflex amb l’ús intensiu que vol donar a les noves tecnologies de comunicació, entre elles internet.

Ja s’ha fet el registre del domini que en pocs dies allotjarà la plana web. Aquest és www.jovedevilafranca.cat. La web està, de moment, en fase de disseny i construcció. Així, totes aquelles persones interessades a obtenir informació de la nova entitat o bé què hi vulguin donar suport, col•laborar-hi en qualsevol tema o sumar-s’hi com a membre, poden adreçar-se per correu electrònic a l’adreça provisional següent: jovedevilafranca@gmail.com. Aquest correu, mentre no es faci la presentació de la plana web, serà el s’utilitzarà per mantenir contacte amb tots els membres i col•laboradors de l’entitat.
Una altra eina d’informació és mitjançat el facebook de la colla. S’ha d’entrar la cerca com a Colla Jove de Vilafranca i ja s’han començat a rebre amics al facebook. La colla espera rebre un suport molt ampli per aquesta vía del facebook. Aquí també s’hi anunciaran públicament els primers actes que es convocaran properament.

També et pot interessar

Comentaris