S’inicien cinc accions de formació professional-ocupacional a la Fassina de Vilafranca

19/04/2010 - 16:32h

Al llarg d’aquest mes d’abril, el Centre de Formació Francesc Layret de l’Ajuntament de Vilafranca ha de posar en marxa cinc accions de formació adreçades prioritàriament a persones en situació d’atur. Aquestes accions estan finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
El 13 d’abril passat es va iniciar la primera, un curs de Socorrista Aquàtic amb una demanda de 60 sol•licituds i amb una capacitat de 15 places. Durant les properes setmanes es desenvoluparan les altres quatre accions. Concretament, el dia 23 d’abril al matí s’iniciaran les accions dedicades a “Aplicacions informàtiques de gestió comercial integrada” i al “Replantejament i funcionament de les instal•lacions solars fotovoltàiques”. Posteriorment, divendres, 30 d’abril, també en horari de matí, s’iniciarà l’acció formativa de “Muntar, instal•lar, mantenir i reparar quadres i automatisme elèctrics”. Finalment, l’acció anomenada “Microsoft Excel de nivell bàsic” s’iniciarà el mateix divendres 30 d’abril, en horari de tarda.

Aquestes són les cinc primeres de les 27 accions formatives que es portaran a terme al llarg de l’any, estructurades en 8 plans formatius, els quals, en el seu conjunt, posaran a disposició un total de 413 places.

Les persones interessades podran demanar informació a les dependències del Servei de Foment de l’Ocupació, a La Fassina (av. Catalunya, 22) o al Servei d’Orientació i Inserció professional–SOIP (plaça del Penedès 4, baixos). La informació de la programació 2010 també es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca: http://www.vilafranca.cat/html/treball/layret/oferta_layret.html

També et pot interessar

Comentaris