Sant Fèlix és la festa favorita dels Països Catalans

19/04/2010 - 08:27h

En una final plena d’emoció fins al darrer segon, on els més de 2.000 vots rebuts no van motivar diferències substancials en els percentatges, la Diada de Sant Fèlix va resultar guanyadora del concurs organitzat pel programa Mans, de Catalunya Ràdio, per triar la Festa Favorita dels Països Catalans. La festa vilafranquina va sumar 742 vots (35,17%) superant la Festa dels Traginers de Balsareny, que va obtenir 734 vots (34,79%), i les Festes del Tura d’Olot, amb 634 vots (30,05%). Sens dubte, els resultats ajustats indiquen el grau d’implicació dels habitants de cada localitat i els participants de cada festa per donar suport a la seva manifestació popular favorita.
Cal recordar que es podia emetre el vot a través de correu electrònic, facebook o SMS. Els votants de la festa vilafranquina han exaltat l’entrada de Sant Fèlix, la participació massiva de col•lectius de cultura popular, el sentiment amb què viu la festa la gent de la vila i les comarques del voltant i evidentment la magnífica diada castellera amb les quatre colles punteres del país.
El programa “Mans”, properament, farà lliurament d’un diploma a l’Ajuntament de Vilafranca que acredita haver estat escollida com a Festa Favorita dels Països Catalans.

També et pot interessar

Comentaris