Primers castells de vuit a Cal Figarot

19/04/2010 - 07:34h

Aquest diumenge 18 d’abril, els Castellers de Vilafranca han actuat en solitari a la seva seu social, Cal Figarot, en una actuació en la qual s’han pogut veure els primers castells de vuit de la colla penedesenca.
Si dijous els Verds van començar la temporada actuant al Palau de Congressos de Catalunya, només han necessitat una segona actuació per a realitzar els primers castells de vuit de color verd de la temporada. I ha sigut aquest diumenge amb una actuació en solitari al Figarot. Els de Vilafranca van iniciar la jornada amb el quatre de set amb l’agulla, i a continuació va ser el torn del quatre de vuit. A la tercera ronda l’escollida va ser la torre de set. Els de la camisa verda van aprofitar la condició d’actuar en solitari per allargar l’actuació amb dos castells més: el tres de vuit i un inesperat cinc de set amb l’agulla. Un pilar de cinc i quatre pilars de quatre van servir per posar el punt i final a la primera actuació de la colla vilafranquina a casa seva.
Una hora abans de l’actuació al Figarot, els Castellers de Vilafranca van realitzar un pilar a la Basílica de Santa Maria per commemorar el centenari de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.
Els dies 23 i 24 d’abril els Castellers de Vilafranca actuaran a Toulouse, unes actuacions que s’emmarquen dins dels actes de la campanya Catalunya a França per promocionar el turisme del país veí a casa nostra.

També et pot interessar

Comentaris