Detingut per 16 robatoris en vehicles a Cunit en una sola matinada

09/04/2010 - 16:26h

La Policia Local de Cunit ha detingut la matinada d’aquest divendres, dia 9, un jove com a possible autor de 16 robatoris amb força a l’interior de vehicles comesos la mateixa matinada en dos barris del municipi. A aquesta persona també se l’imputen 9 robatoris amb força a l’interior de vehicles comesos entre el passat 30 i 31 de març en un altre barri de Cunit. Amb aquesta detenció s’ha aconseguit recuperar diversos objectes robats, entre els que es trobaven un ordinador portàtil, un GPS i una videocàmera que van ser retornats als seus propietaris. Una segona actuació policial va procedir a la detenció d’un altre jove com a possible autor d’un furt a l’interior d’una casa de Cunit.
Gràcies a aquesta segona detenció, la Policia Local va recuperar una càmera fotogràfica digital d’alta gama que també va ser retornada a la seva propietària.
La Policia Local de Cunit ha efectuat en un any més de 10.000 intervencions i 35 detencions, a més ha recollit més de 940 denúncies en l’oficina d’atenció de les dependències policials.
El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, José Barquier, ha destacat la importància de que la ciutadania compti amb un cos de Policia Local “proper”. Segons ha explicat, “una de les nostres principals preocupacions és que les persones que viuen i que visiten al nostre municipi tinguin al seu abast l’ajuda necessària en qualsevol situació d’emergència que puguin viure”.

També et pot interessar

Comentaris