El Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre els ajuts per a petites empreses comercials i de serveis

10/03/2010 - 16:05h

Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Punt d’Innovació CIDEM, informa sobre els ajuts per a petites empreses comercials i de serveis que convoca el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya.
Poden beneficiar-se d’aquests ajuts els comerços detallistes i les empreses de serveis, com ara tintoreries, bugaderies, reparació de calçat, sargit i reparació de roba, perruqueries, salons d’estètica i bellesa, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, i serveis de menjar preparat i càtering.

La línia d’ajuts està destinada a finançar parcialment les reformes en els establiments comercials i a obrir nous establiments durant l’any 2010. També hi ha línies d’ajut destinades a l’optimització dels resultats econòmics d’un punt de venda, l’elaboració de plans estratègics de negoci per millorar competitivament dins el sector de referència, l’elaboració de plans per millorar l’eficiència i la rendibilitat de les empreses associades a una central de compres o a un grup sectorial, etc.

Les persones interessades a rebre més informació sobre aquestes subvencions es poden dirigir al Punt d’Innovació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 9135). El termini per a la presentació de sol•licituds finalitza el dia 31 de març de 2010 i la tramitació es fa de manera virtual a través de la pàgina www.gencat.cat/ovt.

També et pot interessar

Comentaris