Onze immobiliàries de Calafell s’uneixen per fer front a la crisi econòmica

alt
25/02/2010 - 18:33h

Algunes de les principals empreses immobiliàries de Calafell han creat una agrupación amb l’objectiu de treballar conjuntament contra els efectes de la crisi econòmica en el sector. Segons els promotors de la iniciativa, que aglotina un total d’onze empreses, l’objectiu de l’agrupació és que les agències immobiliàries deixin de competir i passin a col•laborar. Ho faran amb un sistema de captació compartida de clients, tant els que oferten habitatge per a la seva venda com els que en volen comprar.
Sergi Verge, persona que encapçala aquest projecte, explica que “la cooperació entre les empreses del sector genera unes sinèrgies que fan que deixem de competir i passem a col·laborar”. Afegeix que “el procés, que implica un canvi de procediments i de mentalitat ha resultat cabdal per encarar la crisi del mercat immobiliari i és avantatjosa per tots els participants en la compra-venda d’habitatges”.
En la presentació de l’agrupació, l’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, va destacar “la importància del sector immobiliari a Calafell i el que ha de tenir encara, per la qual cosa és vital que surti reforçat de la crisi”.
De la seva banda, el tinent d’alcalde de Comerç, Carles Rion, va reconèixer de forma especial “la filosofia de compartir esforços, que no pot portar sinó rèdits positius per al sector i, en general, per a l’economia local”.

També et pot interessar

Comentaris