Reis passats per aigua

alt
07/01/2010 - 16:47h

Dimarts al vespre, les nostres comarques van viure segurament una de les nits més esperades de l’any: la nit de reis.Tot i la pluja, Ses Majestats els Reis d’Orient no van voler decebre ni petits ni grans i van repartir il·lusió per tot arreu on van anar. El mal temps, però, va fer que en alguns municipis Ses Majestats canviessin una mica el recorregut de la seva cavalcada.
A Vilafranca, per exemple, el recorregut va ser més curt del que estava inicialment previst i els Reis van passejar menys per la vila amb les seves carrosses. El que no van deixar de fer, però, és sortir al balcó de l’ajuntament, on l’alcalde, Pere Regull, els va donar la clau de la vila, que van guardar per tal de poder utilitzar-la durant la nit i deixar els regals a casa dels vilafranquins i vilafranquines.

A Sant Sadurní, tot i la pluja, el recorregut no va canviar i Ses Majestats van recórrer el municipi per acabar, també, al balcó de l’ajuntament de la capital del cava.
Al Vendrell, Ses Majestats també van fer el recorregut habitual però a Calafell es van suspendre les dues cavalcades, tant la de Segur com la de Calafell. Els Reis, però, no van deixar de visitar els nens i nenes del municipi, a Segur des de la parròquia de l’Assumpció i a Calafell des del teatre municipal i des del pavelló Joan Ortoll.
Així doncs, tot i la pluja, grans i petits van poder saludar Ses Majestats, que van venir directament d’Orient per fer les delícies de tots aquells que creuen en la màgia.

També et pot interessar

Comentaris