Acord entre Calsonic Kansei i el comité d’empresa

16/12/2009 - 11:14h

L’empresa Calsonic Kansei, proveïdora de components per a la indústria de l’automoció, després d’anunciar el passat 29 d’octubre una reducció de la seva plantilla als Monjos, ha arribat aquesta setmana a un acord amb el comitè d’empresa.
Aquest acord contempla l’acomiadament de 115 persones, que rebran una indemnització de 55 dies per any treballat més un complement de 4.000 euros. Així mateix s’ha decidit la no renovació dels contractes temporals que afecten un total de 24 treballadors. La mateixa indemnització s’ha garantit als 59 treballadors fixes que estaran a l’empresa si aquesta tanca abans de tres anys. A més obtindran un complement de 0,19 euros per quilòmetre si la fàbrica es trasllada a més de 30 quilòmetres de la seva ubicació actual.

La falta de competitivitat de la seva divisió de radiadors i condensadors que ha vingut ocasionant pèrdues des de fa anys, va ser la causa d’aquesta reestructuració, que té com a objectiu contribuir a superar els problemes de competitivitat de l’empresa mitjançant la concentració de la seva activitat en les seves divisions de mòduls frontals i climatització.

També et pot interessar

Comentaris