Divendres finalitza el termini de sol·licituds per la promoció de pisos dotacionals per a la gent gran de Santa Margarida i els Monjos

14/12/2009 - 16:00h

Fins aquest divendres 18 de desembre es poden presentar les sol·licituds de pre-inscripció per als Habitatges Dotacionals que la Generalitat i l’Ajuntament dels Monjos han impulsat al municipi.  Aquest tipus de promoció és totalment novedós a la comarca de l’Alt Penedès i gairebé a Catalunya. La promoció consta de 40 pisos dotacionals o tutelats, és a dir pisos de lloguer amb serveis de consergeria, vigilància, neteja i atenció a les persones.

Els habitatges, que estan dissenyats especialment per a persones amb mobilitat reduïda i sense barreres arquitectòniques, inclouen safareig, cuina, menjador, lavabo i una habitació. Hi haurà també un espai polivalent comú i en un futur es preveu la possibilitat d’ubicar-hi un menjador comunitari o altres serveis que puguin ser d’utilitat per al col·lectiu d’usuaris dels pisos.

Els habitatges estan pensats per a persones grans que viuen soles i que, malgrat que es poden valer per si mateixes, opten per aquest tipus d’habitatge per l’ajuda dels serveis complementaris i la relació que es pot establir amb altres persones. Al baixos de l’edifici és previst que aquest proper 2010 s’hi comenci a construir un Centre de Dia.

Les persones que desitgin apuntar-se poden consultar les bases de la convocatòria i presentar les seves sol·licituds fins aquest divendres dia 18 de desembre a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos o a l’Espai Municipal Antistiana de la Ràpita en horari d’oficina.

També et pot interessar

Comentaris