Conveni entre l’ADEG i el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme

alt
03/12/2009 - 16:26h

El Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG) han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per, tal i com va afirmar la presidenta del Gremi, Dolors Pons, “aglutinar esforços”. El president de l’ADEG, Xavier Cardona, va afegir que “aquest conveni millorarà les relacions entre aquestes dues entitats i ajudarem un sector essencial com és el turisme. Cal sumar esforços”.
Així, tant el Gremi com l’ADEG han signat el conveni amb la intenció de promoure actuacions conjuntes, compartir determinats avantatges que afavoreixin els seus respectius afiliats, enfortir les accions de l’empresariat de la comarca de l’Alt Penedès davant les administracions públiques i altres agents polítics, socials i econòmics de l’entorn.
A més a més, amb el conveni, també treballaran per a la projecció econòmica de l’entorn sense sotmetre la identitat i la personalitat jurídica i fàctica de cadascuna de les dues entitats en relació amb l’altra i deixant palesa la independència d’ambdues.
El conveni està compost per 11 punts concrets dels quals es pot destacar, per exemple, que les empreses o afiliats a qualsevol de les dues entitats podran beneficiar-se de determinats avantatges i serveis concertats tant per l’ADEG com pel Gremi i compartiran avantatges i descomptes a l’hora de contractar espais publicitaris en les respectives publicacions regulars.

Vigència d’un any
A més a més, les empreses o professionals afiliats a cadascuna de les dues entitats podran participar en cursos de formació convocats per l’altra associació amb les mateixes condicions que els afiliats a l’entitat promotora dels cursos, i cadascuna de les dues entitats tindrà també l’opció lliure de fer extensives les informacions rebudes per part de l’altra a les respectives masses socials.
Aquest conveni, signat dimecres al migdia, té una vigència d’un any natural a partir de la seva signatura per ambdues parts i, després d’aquest termini, se sotmetran a revisió, si s’escau, tots els apartats inclosos.

També et pot interessar

Comentaris