Exsocis del Club Tennis Segur estudien portar l’actual junta directiva a la Fiscalia Anticorrupció arran del POUM

alt
20/11/2009 - 11:32h

Un grup d’exsocis del Club Tennis Segur de Calafell, liderat per Juan José Iglesias, ha explicat tenir indicis que l’actual junta directiva, que presideix Antonio De La Rosa, presumptament hauria pogut tenir informació privilegiada de com quedaria l’entitat amb el nou Pla d’Ordenanció Urbanística Municipal (POUM), aprovat inicialment, per actuar de la manera que ha actuat. Per això, els exsocis del Club Tennis Segur han afirmat que estudien portar el cas al Fiscal Anticorrupció. L’enrenou al CT Segur ve de lluny. Aquesta entitat, que té 37 anys d’història, sempre havia tingut un president sense necessitat d’arribar a les eleccions. Durant els anys 1999-2007, el club va ser dirigit per Joan Cert que, a la seva junta comptava amb Antonio De la Rosa Gómez, pare de l’actual president, Antonio De la Rosa. Sorprenentment, De la Rosa va dimitir poc abans que el seu fill es presentés com a candidat a la presidència del club. Abans, però, a l’octubre del 2007, Antonio De la Rosa va presentar una moció de censura a la junta de Cert, que no va prosperar. Ell mateix, amb l’ajut de Manuel Martín, va presentar un projecte a l’Ajuntament de Calafell per intentar la requalificació de les pistes de tennis que estan prop de la plaça Pau Casals amb la intenció de costejar el deute del club. Llavors,l’Ajuntament va dir que no ho veia bé.
Sobre la recent revisió del Pla General, dos exsocis han explicat que, fins ara, els terrenys escripturats a nom del Club Tennis Segur eren equipament esportiu i que al nou POUM passen a ser per a equipamentsc cosa que, segons els exsocis de l’entitat, vol dir que pot ser que l’actual junta disposés d’informació privilegiada des del 2007 i, per això, entenen que hi ha indicis de tracte de favor. Els ponents fan referència a l’acte del ple del 27 de setembre del 2007 en què ja es parlava d’una possible zona d’equipaments en uns terrenys que De la Rosa té entre les dues benzineres a Segur.
Amb tot això i aportant tot tipus de documentació, els portaveus dels exsocis del Club Tennis Segur han dit que el col·lectiu que representen està estudiant si aporta tota la informació al Fiscal Anticorrupció.

També et pot interessar

Comentaris