La coral l’Amistat de la Ràpita homenatja els cantaires més veterans

12/11/2009 - 16:40h

Emmarcat en els actes de la Festa del Most i dins de la celebració del 25è aniversari com a cor mixte, la Coral l’Amistat ofereix diumenge un concert-homenatge en el qual també hi actuarà el Cor Jove de la Federació de Cors de Clavé. En el transcurs de l’acte el president de la Federació, Josep Cruells, juntament amb altres consellers de la Federació i algun membre del consistori municipal imposaran les medalles d’or i de plata als cantaires de la Coral l’Amistat que porten més de 50 i de 25 anys, respectivament, cantant a la Coral.

Amb aquesta distinció la Federació premia els cantaires per la seva continuada trajectòria en el món del cant i, en aquest cas, dins la Coral l’Amistat i els encoratja a continuar difonent la cultura del cant coral per arreu.
El fi de festa anirà a càrrec del Cor Jove de la Federació. El Cor Jove és una secció de la Federació de Cors de Clavé, formada per nois i noies que donen un nou caire al cant coral. Presenten un concert en el que l’escenificació i moviment barrejat amb les cançons que interpreten ofereixen al públic un tipus de concert coral molt innovador.
L’acte tindrà lloc diumenge a les 7 de la tarda a la Sala del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc.

També et pot interessar

Comentaris