Montserrat espera el tres de nou folrat dels Castellers de Vilafranca

Avatar
16/10/2009 - 08:23h

Els Castellers, els Xicots i els Falcons de Vilafranca seran diumenge a partir de les dotze del migdia a la plaça del Monestir de Montserrat en la tradicional actuació de la romeria vilafranquina. També hi seran els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers d’Esparraguera.

Per tal de revaloritzar la diada, el cap de colla, David Miret, anuncia el tres de nou amb folre per engrescar la gent i mantenir el caliu amb vista a les actuacions de final de temporada: Sitges, dissabte que ve amb el quatre de nou net, i Tots Sants, amb un programa estratosfèric.
El tres de nou, el primer que es porta a Montserrat, estarà acompanyat d’un quatre de vuit lleuger i algun castell amb l’agulla, quatre o tres, per rodar una mica més aquesta estructura. El pilar de set folrat o el de sis posarà punt i final a l’actuació.
De la seva banda, els Xicots han desistit d’anar més enllà dels castells de set i es preparen per jugar totes les cartes a una sola diada, la del Roser, el 8 de novembre. Els vermells continuen quallant bons assajos amb tresos i quatres de set nets fins a aixecador però no ho poden plasmar a la plaça per falta d’efectius.
Pel que fa als Falcons, en l’any del 50è aniversari volen repetir el pilar de cinc que van fer fa 22 anys al Gorro Frigi, al qual faran una ascensió diumenge.
La canalla dels Castellers i dels Falcons passarà el cap de setmana a Montserrat. Els Falcons faran dissabte una ofrena i algunes figures a dins de la basílica.

També et pot interessar

Comentaris