Caduca l’expedient de contribucions especials pels veïns de Cal Sant Just

09/10/2009 - 08:32h

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons ha declarat la caducitat de l’expedient per a la imposició de constribucions especials als veïns de Cal Sant Just, després que fa més d’un any aquests es mobilitzessin per denunciar la inadequació de la imposició d’uns pagaments a càrrec seu amb la finalitat d’adaptació de l’enllumenat de la zona a la normativa.
Les queixes dels veïns anaven enfocades a la desproporció de les quantitats econòmiques que aquests havien d’abonar per millorar l’enllumenat, que aleshores van considerar “de dubtosa legalitat”. Tal i com han informat els representats dels veïns de Cal Sant Just, l’Ajuntament va decidir el passat 21 d’octubre estimar algunes de les desenes d’al·legacions presentades pels veïns, declarant la caducitat de l’expedient administratiu.
Els veïns sempre es van mostrar favorables amb la finalitat de les obres (adequar l’enllumenat públic de la zona de Cal Sant Just a l’actual normativa), “però no a qualsevol preu”. Tal i com ja van explicar els denunciants fa més d’un any, el projecte municipal per dur a terme la remodelació ascendia al voltant dels 275.000€, un fet que implicava la imposició de contribucions especials entre els 1.700€ a 3.000€ per veí.
A més a més de denunciar la manca de manteniment de les instal·lacions per part de l’Ajuntament durant tots aquest anys, els veïns van presentar un informe elaborat per un enginyer competent que suposava un estalvi de 200.000€ respecte de la proposta municipal.

També et pot interessar

Comentaris