El govern de CiU al Vendrell congela els impostos, taxes i preus públics per al 2010

alt
30/09/2009 - 10:19h

El govern de CiU en minoria a l’Ajuntament del Vendrell ha anunciat la seva decissió de congelar els impostos, taxes i preus públics per a l’any 2010. L’anunci l’ha fet en roda de premsa l’alcalde, Benet Jané, acompanyat del seu regidor d’Hisenda, Joan Maria Diu. Jané ha comentat que, en plena crisi econòmica, el seu govern ha decidit no augmentar la pressió fiscal als ciutadans per a l’exercici del 2010.
D’altra banda, en la mateixa trobada amb els periodistas locals i comarcals, l’alcalde i el regidor d’Hisenda del Vendrell han anunciat la seva voluntat de negociar a fons els pressupostos de l’any que ve amb tots els grups polítics al consistori, amb l’objectiu que els números puguin tirar amb el major consenso possible. A poder ser, segons Benet Jané, per unanimitat dels 21 membres al ple de l’Ajuntament del Vendrell.
Recordem que, arran de la crisi econòmica, el pressupost d’aquest any 2009 ja va ser un 10% inferior al de l’any anterior: de 44 milions d’euros es va passar a 40 milions d’euros. Ara, davant la previsió que l’Estat disminueixi encara més la seva aportació econòmica al municipi, el pressupost del 2010 probablement es reduïrà en relació al del 2009.

També et pot interessar

Comentaris