El sector de l’automoció assistirà a la Fira de Santa Teresa del Vendrell

alt
29/09/2009 - 23:00h

El sector de l’automoció, llevat de quatre empreses dedicades a la maquinària agrícola, ha decidit finalment acudir a la Fira de Teresa del Vendrell 2009. El certamen anual dedicat a l’automoció, l’alimentació, l’habitatge i que aquest any incourà la proposta biennal del Mostraví se celebrarà entre els dies 15 i 18 d’aquest mes d’octubre.
altRecordem que, per diferències amb les condicions de l’Ajuntament del Vendrell per ser present a la fira, el sector de l’automoció havia expresat el seu recel per participar finalment en la 180a edició del certamen.
Finalment, però, l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, juntament amb altres membres de la comissió organitzadora de la Fira 2009, ha anunciat la presència d’una desena d’empreses de l’automoció, malgrat la crisi que viu el sector. Això sí, quatre empreses més, dedicades a la venda de maquinària agrícola, no seran a la Fira de Santa Teresa 2009, en solidaritat amb la crisi que pateix el sector de la pagesia penedesenca i catalana.
A més de l’explicat, val a dir que el nombre d’estands de la Fira de Santa Teresa dedicats a l’alimentació s’incrementaran respecte de l’any passat
Així les coses, Benet Jané, com també els regidors d’Hisenda i Promoció Econòmica, Àngels Turdiu i Joan Maria Diu, han celebrat la participació del sector de l’automoció i han agraït públicament, a aquest sector econòmic i la resta de participants a la Fira de Santa Teresa, el seu “esforç” per ser present al certamen multisectorial.

També et pot interessar

Comentaris