Quatre incendis alhora als municipis del Vendrell i Calafell

alt
23/09/2009 - 14:36h

Diversos incendis forestals suposadament intencionats han afectat aquest dimecres al migdia diverses zones dels municipis del Vendrell i Calafell. altSegons que han informat els Bombers de la Generalitat, s’han declarat quatre focs diferents en aproximadament una hora i mitja, fet que fa pensar en la hipotètica intencionalitat a l’hora d’originar els sinistres. Els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de les investigacions oportunes.

L’extinció d’aquests incendis ha obligat a destinar-hi, en total, més d’una desena de dotacions terrestres i fins a 8 mitjans aeris dels Bombers.
El foc més important ha cremat unes 3 hectàrees i mitja de vegetació a la urbanització del Romaní, al terme municipal del Vendrell i en una zona molt propera al Camping Vendrell. Al mateix municipi de la capital del Baix Penedès, un segon incendi ha cremat unes canyes prop de la carretera del Vendrell al barri marítim de Sant Salvador.

I ja al municipi de Calafell, un altre foc ha calcinat vegetació prop de la urbanització Calafell Residencial a tocar del cementiri local, d’una banda, i també una part forestal de la urbanització Bellamar, de l’altra.

També et pot interessar

Comentaris