Una programació plural i de qualitat per tancar l’any cultural a Vilafranca

22/09/2009 - 08:31h

La tardor cultural de Vilafranca es caracteritzarà per una combinació de produccions foranes de renom i ja rodades en escenaris d’arreu de Catalunya, amb produccions fetes a casa. El darrer trimestre de l’any al teatre Cal Bolet i a l’Auditori de Vilafranca es concreta en dotze espectacles de teatre, música, dansa, cinema i una àmplia selecció per als infants.

Pel que fa a les propostes musicals, l’Auditori de Vilafranca enceta la seva segona temporada de programació amb l’objectiu d’atraure més públic. Per aquest motiu, la tècnica responsable d’aquest equipament, Anabel Rodríguez, va anunciar que els preus es mantindran lleugerament a la baixa, entre els 10 i els 16 euros, però amb noms destacats en el panorama musical del país. L’Orquestra Àrab de Barcelona hi presentarà el seu segon disc, Maktub, mentre que Esteve Molero i la cobla la Principal del Llobregat portaran a Vilafranca l’espectacle Els ritmes d’anada i tornada .
El regidor de Cultura, Raimon Gusi, va qualificar la programació per al darrer trimestre del 2009 de “plural i de nivell”. La pluralitat li dóna la diversificació d’espectacles, que enguany incorpora el cinema, gràcies a la col·laboració amb Cine Club Vilafranca, que portarà el Pantalla Kanalla a l’Auditori en el marc de la Mostra de Curtmetratges a mig novembre.
També la combinació de produccions d’abast nacional, com la proposta del Shakespeare Ricard II o la dansa d’El llac de les mosques amb Sol Picó, amb les de casa, com Teràpia de grup per a gafes, del Grappa Teatre de Gilbert Bosch, i Perejazzaquí, amb la coral Laroc i l’Orfeó de Santa Coloma de Queralt, seran una tònica habitual.
Una altra de les novetats és el pas per Vilafranca d’una actuació emmarcada dins del festival “Els grans del gospel”, que sortirà de Barcelona per oferir a l’Auditori vilafranquí el concert de Brotherhood Singers, ja al desembre.
D’altra banda i pel que fa a la programació d’espectacles familiars, la col·laboració amb la Xarxa d’espectacle infantil i juvenil continua i Cal Bolet acollirà teatre musical i titelles, en les habituals dobles sessions dels diumenges, a les dotze i a les sis.
Les taquilles de Cal Bolet es mantindran com ja és costum obertes els dijous de sis a vuit de la tarda i els descomptes a través de l’abonament serà un factor a potenciar entre els usuaris.

També et pot interessar

Comentaris