L’Ajuntament de Bellvei vol estudis d’infermeria al municipi

21/09/2009 - 14:29h

L’Ajuntament de Bellvei ha aprovat una moció perquè la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ubiqui nous estudis d’infermeria al municipi.
Així, el consistori de Bellvei, en un ple municipal, ha confirmat un cop més la seva voluntat de que, un cop qualificats els terrenys ubicats al costat de l’Hospital del Vendrell, es cedeixin a la Xarxa Sanitària Santa Tecla perquè, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, s’ubiqui l’Escola Universitària d’Infermeria. A més, l’Ajuntament de Bellvei expressa públicament la seva disposició de cara a les dues institucions per tal de col·laborar en tot el que es necessiti per portar a terme el projecte.
Aquesta moció ve donada per la voluntat expressada pels rectors de que els estudis d’Infermeria, que aquest mes de setembre han començat al campus de Santa Maria del Mar, a Coma-ruga, s’implantin al costat de l’Hospital del Vendrell.
Aquesta va ser una de les al·leegacions que l’Ajuntament de Bellvei va presentar al Programa de Planejament Territorial del Pla del Camp de Tarragona, en la que s’exposava que els terrenys actuals de que disposa l’Hospital del Vendrell no són suficients per fer aquests dos edificis, un per un centre sociosanitari i l’altre per l’escola d’infermeria.

També et pot interessar

Comentaris