Alerta de pluges importants per aquesta nit al Penedès

20/09/2009 - 19:20h

Des de les vuit del vespre d’aquest diumenge fins les dues de la matinada la pluja pot superar el llindar de 20 litres per metre quadrat en mitja hora en alguns punts, segons un avís que ha emès el SMC. L’Alt i el Baix Penedès són algunes de les comarques amb l’alerta activada, tot i que la probabilitat de grans precipitacions no és de les més elevades. ACN – Pot ploure al Baix Llobregat, al Barcelonès, al Maresme, al Vallès Occidental i a l’Oriental amb una probabilitat d’entre el 30% i el 70%. Amb menys probabilitat podria ploure a l’Alt Camp, l’Alt Penedès, el Bages, el Baix Camp, el Baix Penedès, el Garraf, Osona, a la Selva i al Tarragonès.

Fins a les vuit del matí d’aquest dilluns pot ploure a l’Alt Penedès, al Baix Llobregat, al Baix Penedès, al Barcelonès, al Garraf, al Maresme i al Vallès Occidental i a l’Oriental. En aquest cas amb una probabilitat inferior al 30%, segons el Servei Català de Trànsit.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la pluja provoca retencions a l’autopista AP-7 de d’un quart de sis de la tarda. Concretament entre els quilòmetres 107 i 118, al pas per Llinars del Vallès en direcció a Barcelona. També hi ha problemes de circulació a la C-17 entre el quilòmetre 40 i el 55, al terme municipal de Malla. Hi ha retencions des de poc abans de les vuit del vespre en tots dos sentits de la marxa.

En sentit nord també hi ha cues a l’AP-7, a l’alçada de Castellbisbal des de poc després de les vuit del vespre. Concretament entre els quilòmetres 164 i 172. També a Castellbisbal hi ha retencions per pluja a l’A-2 entre els quilòmetres 588 i 594 en direcció a Barcelona.

Al Maresme la pluja fa cues a la C-32 a l’alçada de Cabrils. Concretament entre els quilòmetres 92 i 98. Aquesta carretera presenta problemes des del voltant de tres quarts de set de la tarda.

També et pot interessar

Comentaris