Un nou servei de bus connecta diferents nuclis de Subirats i Sant Sadurní

07/09/2009 - 10:35h

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha posat en marxa un nou servei d’autobús interurbà que millorarà les comunicacions entre diversos nuclis del terme municipal de Subirats i alhora els connectarà amb Sant Sadurní i les estacions de ferrocarril de Lavern i la capital del cava.
El nou servei oferirà 7 expedicions de dilluns a divendres els dies feiners, 3 d’anada i 4 de tornada. L’objectiu és garantir una millor connexió entre els nuclis més aïllats de Subirats i els principals pols d’atracció de la comarca i garantir un fàcil accés a les estacions de ferrocarril més pròximes, que connecten amb la capital de l’Alt Penedès. L’actuació comportarà una inversió anual de 80.733 euros.
Les 7 noves expedicions que oferirà 7 la linia es podran fer servir de dilluns a divendres feiners. Les sortides des de l’estació de Lavern seran a les 6.41, les 8.53 i les 16.00 hores, mentre que des de Sant Sadurní les sortides seran a les 7.31, les 13.39 i les 20.38 hores. La quarta expedició de tornada tindrà origen a l’Ordal a les 6.32 hores i finalitzarà el seu recorregut a l’estació de Lavern.

També et pot interessar

Comentaris