Gertrudis, estrella de les Fires 09

07/08/2009 - 09:56h

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Comissió de Festes han donat a conèixer aquesta setmana el programa d’actes de les Fires i Festes 2009, que se celebraran entre el 6 i el 9 d’agost. Una festa que, tot i no comptar amb cap actuació estel·lar, estarà farcida d’actes lúdics i culturals que tenen com a objectiu fer gaudir tant a grans com a petits.
El tret de sortida de les Fires ‘09 el donarà el tradicional pregó que enguany protagonitzarà l’escola El Carme, amb motiu de la celebració del 125è aniversari de la seva fundació. Un dia abans de l’inici oficial de la festa ja s’han programat alguns actes destacats, com la inaguració de les exposicions de Fires (la més rellevant de les quals serà la que Laura Sibill farà a la Capella de l’Índex) o el tradicional concert de la Coral Sant Sadurní que enguany homenatjarà a The Beatles.
Alguns dels concerts més destacats de les Fires d’aquest any seran els que protagonitzaran els catalans Gertrudis, que actuaran el 6 de setembre al parc de la Rambla juntament amb Sonason, o el que oferirà el 9 de setembre La Pegatina, un dels grups de rumba catalans que està més de moda actualment.
Els grups de música local tindran un espai propi al programa d’actes de Fires i Festes amb un concert que se celebrarà el 4 de setembre, i que dóna continuïtat a la iniciativa que es va engegar l’any passat. Cesk Freixas i el sadurninenc Víctor Nin també donaran un toc local a la música de les Fires amb un concret el 10 de setembre.

També et pot interessar

Comentaris