El PSC crítica el POUM de Llorenç

07/08/2009 - 08:49h

El Partit Socialista de Llorenç del Penedès ha titllat el POUM del municipi com a insostenible i contrari a la legalitat vigent. El projecte, segons els socialistes, incompleix el Pla Territorial del Camp de Tarragona ja que, entre moltes altres qüestions, supera els màxims de creixement establerts. Segons el grup socialista el POUM s’ha projectat sense exposar-lo abans al públic, sense participació ciutadana, negociant convenis per part d’un únic partit, amb negociacions a la baixa que afavoreix només als propietaris, incloent convenis que no compleixen amb la vigents regulació urbanística i amb documentació de treballs realitzats el 2006.

Els socialistes expliquen que els costos que haurà de suportar el poble de Llorenç són excessius per la seva economia i recursos i que això fa preveure, segons ells, que el desenvolupament de moltes zones verdes i equipaments de l’Ajuntament no es durant a terme.

Per tot això, des del grup municipal del PSC-PM han presentat dotze documents amb diverses al·legacions al POUM i han anunciat que, des de l’oposició, vetllaran pels “interessos del poble”.   

També et pot interessar

Comentaris