Els Castellers de Vilafranca retroben el bon camí

01/08/2009 - 20:36h

Els Castellers de Vilafranca han igualat aquesta tarda a Vilanova el seu millor registre aquesta temporada en descarregar el quatre de nou amb folre, el quatre de vuit amb l’agulla i el tres de nou amb folre més un pilar de sis final. La bona notícia de l’actuació de festa major de les Neus vilanovina  ha estat la reconciliació dels vilafranquins amb el tres de nou folrat, després que els seus dos darrers intents amb aquest castell només quedessin carregats, tant a Calafell com a Mataró.
Ara els verds obren un parèntesi en la seva activitat i no hi tornen fins el 15 d’agost, amb l’important compromís de la Bisbal al costat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Joves  vallenca. Precisament, aquesta colla ha completat el tres, el quatre i el cinc de vuit en la mateixa actuació que els amfitrions, Bordegassos de Vilanova, han descarregat la torre de set com a millor castell, després de desmuntar el quatre de vuit.
D’altra banda, la falta d’assistència mèdica ha provocat la suspensió de l’actuació de Màrtirs Street a Vilafranca. El públic només ha pogut veure un castell dels Xiquets de Reus i l’intent de tres de vuit dels Xicots, que no s’ha arribat a carregar. La falta d’una ambulància a la Vall del Castell ha fet prendre la decisió de no continuar la diada. El d’avui era el primer intent de castell de vuit dels vermells vilafranquins aquesta temporada.

També et pot interessar

Comentaris