Rosa M.Pérez (CiU) i Pau Miret (ERC), nous regidors a Olèrdola

alt
31/07/2009 - 08:07h

La sessió de ple d’aquest dimecres va iniciar-se amb la presa de possessió com a regidors dels nous representats de CiU i d’ERC, després de les renúncies dels respectius caps de llista a les darreres eleccions. Rosa M. Pérez ho va fer en primer lloc, per CiU, i després Pau Miret, nou regidor i portaveu d’Esquerra.
El ple va tenir com a punt destacat l’aprovació d’una modificació de pressupost que permetrà adquirir un terreny d’uns 3.000m2, situat en un extrem de la zona dels Tres Pins, que ha de contribuir a facilitar la construcció de la nova escola de Moja.

Un altre dels punts que van generar un dens debat al ple va ser l’aprovació del nou reglament de les escoles bressol municipals que inclou la resposta a les al·legacions presentades. CiU i ERC no van donar-hi suport pel que consideren que suposa una “designació a dit” del càrrec de coordinadora de les escoles bressol.
En l’apartat de mocions és va desestimar la que presentava CiU sobre l’obertura d’una aula més a l’escola bressol de Sant Pere per tal d’ampliar l’oferta municipal. Des del govern és va reiterar que l’oferta actual de places encabia tots els nens residents al municipi, que la dotació de personal està dins de la ràtio que dicta el Departament i que amb la recent ampliació d’espais es cobria la demanada local. Per últim, des de CiU es va informar de les deficiències detectades en la construcció de la nova pista de Sant Pere Molanta, segons van informar amb un desnivell del ferm superior al 3%.

També et pot interessar

Comentaris