Esquerra proposa a Gelida que l’Ajuntament presenti al·legacions al PTMB

14/07/2009 - 13:39h

El grup municipal d’ERC de Gelida ha proposat que l’ajuntament del municipi presenti al·legacions pròpies al Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB). Esquerra ofereix arribar al consens entre els quatre grups polítics municipals per tal que la resposta a les afectacions del Pla sobre Gelida sigui unànime.
Tal i com ha explicat Jordi Rosell, president dels republicans gelidencs, “Gelida, per la seva orografia, concentra el pas de les principals infraestructures que travessen la comarca: tren de rodalies, AVE, carretera, autopista, gaseoducte, etilenoducte, i ara s’hi afegeixen noves previsions no contemplades al Pla Director”. Segons Lluïsa Llop, portaveu del grup municipal d’ERC, “la llista de noves infraestructures que en els propers anys afectaran Gelida és llarga i tenim la responsabilitat davant els vilatans d’explicar aquestes noves infraestructures, de lluitar per corregir els traçats que ens perjudiquin i, en qualsevol cas, hem de fer pinya amb tota la comarca per tal que la transformació del paisatge sigui el menys agressiva possible, i tot això cal negociar-ho amb la força de la unitat”.
Finalment Esquerra de Gelida recorda que fa dos anys, quan estava al govern de l’ajuntament, van presentar al·legacions al Pla Director per expressar els perjudicis que patirà Gelida.

També et pot interessar

Comentaris