Presó per a tres veïns del Baix Penedès acusats de robatoris al Garraf

Avatar
14/07/2009 - 11:17h

Tres ciutadans del Baix Penedès van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d’un parell d’atracaments comesos a les poblacions de Sitges i Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Són Sergio S.S, de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Calafell; Rafael R.S., de 27 anys, nacionalitat de la República Dominicana i veí de Cunit; i Victor José B.P., de 22 anys, de nacionalitat espanyola i també veí de Cunit. La policia catalana els acusa de dos robatoris amb violència i intimidació.
La resolució del cas va iniciar-se el 14 de juny, a 2/4 de 8 del matí, a la localitat de Cubelles (Garraf). Una patrulla de la policia local d’aquest municipi va rebre l’avís que tres joves estaven creant aldarulls en un establiment i havien fugit en un turisme. Tot seguit els agents van fer recerca del vehicle i el van poder localitzar i aturar quan intentaven evitar la presència policial. En el posterior escorcoll i identificació dels tres ocupants, els agents van localitzar tres passamuntanyes, dos ganivets, una navalla, dos parells de guants i un esprai autodefensa, entre altres objectes. També es va trobar diversa documentació a nom d’altres persones que podia haver estat sostreta.
D’aquesta manera, els agents de la policia local de Cubelles van sospitar dels tres individus i van contactar amb els Mossos d’Esquadra, que van poder constatar que els tres ocupants estaven presumptament implicats en dos robatoris amb intimidació a la comarca del Garraf.
El primer robatori va succeir el dia 13 de juny a la matinada a Vilanova i la Geltrú, quan la víctima va ser assaltada per dos homes que tenien la cara coberta amb un passamuntanyes i li van sostreure la bossa de mà mitjançant una estrebada.
I el segon robatori del que estan acusats els tres ciutadans del Baix Penedès detinguts va tenir lloc el dia següent, en aquest cas a la localitat de Sitges i cap a les 4 de la matinada. Una parella que estava caminant va ser amenaçada amb un ganivet per dos homes amb la cara tapada amb passamuntanyes. Els lladres van sostreure una bossa de mà i tot seguit van fugir a peu en direcció a la platja.
Finalment, el mateix dia, unes hores més tard, a la localitat de Cubelles i gràcies a la intervenció d’una patrulla de la policia local es van poder localitzar els
sospitosos. Posteriorment, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mossos de Vilanova i la Geltrú va relacionar i constatar que els tres joves eren els autors dels dos atracaments.
Els tres detinguts van passar a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú i després van ingressar a presó.

També et pot interessar

Comentaris